Bronwijzer VMBO zoekt redacteuren

Bronwijzer VMBO zoekt redacteuren
Na de zomervakantie start de herziening van de methode Bronwijzer VMBO deel 1. Belangrijkste speerpunten in de herziening vormen het ontwikkelen van (deels vervangend en deels aanvullend) differentiatiemateriaal, didactische versterking van het ‘leren leren’ en uitbreiding van digitale mogelijkheden voor leerlingen en docenten.

Driestar onderwijsadvies zoekt bekwame en enthousiaste redacteuren die het als uitdaging zien mee te werken aan het herschrijven van de methode. Ben jij creatief, taalvaardig en historisch goed onderlegd? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Ervaring als docent geschiedenis in het vmbo is een pre! De herziening start in september 2016. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat je ten minste een dagdeel per week vrij kunt maken.

Je kunt hier kijken naar het profiel en de taken van een redactielid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Meerkerk, projectleider Bronwijzer: j.a.meerkerk@driestar-educatief.nl of tel. 06-52581152. Jouw mail met motivatie en een beknopt CV zien wij met belangstelling tegemoet!
Terug